Kanatlı sektörünün güzide firması REFARM 30. hizmet yılında

REFARM-FUAR
Türkiye’nin KANATLI (tavukçuluk) sektörüne gerçekten de en büyük hizmeti veren firmalarından biri olan REFARM A.Ş. 30 yılını da geride bıraktı…

Bundan onlarca yıl önce Türkiye’de tavukçuluk sektörü diye bir alan olmadığı zamanlarda, ülkemize yurt dışından her türlü teknoloji ve bilgiyi ithal eden/getiren yerli üreticilerin kullanımına sunan ve hatta bu arada onları daha iyi ve randımanlı üretim yapabilmeleri için eğiten, bu yönde hizmet vermek üzere yabancı danışmanlar getiren ve böylece ülke ekonomisine çok ciddi katkılar yapan bir firmadan bahsediyoruz burada.. Hani ekonomide bazı firmalar altın madalyayı hak ediyorsa veya etmişse hiç şüphesiz ki REFARM bunların en başından gelir.

Türkiye’yi BİO-GÜVENLİK kavramıyla tanıştıran ve bunun randımanlı ve sağlıklı bir üretim yapabilmek ne kadar önemli bir konsept olduğunu üreticinin kafasına ısrarla ve adeta zorla yerleştiren, bunun için de maddi manevi büyük emek veren firma da REFARM A.Ş. dir..

Keza yine bundan yıllarca önce kümes hayvanları için, aşı ve dezenfektan ürünlerini, aynı zamanda KANATLI ÇİFTLİKLERİNDE hayvanların sağlıklı büyümesi için modern havalandırma ve soğutma sistemlerini ve örneğin VİRKON (dezenfektan) gibi bütün dünyanın kullandığı markaları Türkiye’ye getirip kullanıma sunan firma yine REFARM’ dır..

REFARM-FUAR-2Ayrıca Türkiye’mizde halen birçok insanın farkında olmadığı ama yurtdışında son derece önem verilen HAŞERE KONTROL SİSTEMLERİNİ ülkeye getirerek insanlarımızn daha sağlıklı beslenmesi yolunda firmalarımızın bilinçlenmesine ön ayak olan kuruluş da REFARM olmuştur.

En önemli hizmetlerden biri olarak da Türkiye’de bugün birçok firma tarafından kullanılan KULUÇKA makineleri de REFARM sayesinde Türk üretici ile tanışmış olup, halen de ülke endüstrisine hizmet vermektedirler.

İşte REFARM 30. Yılında yine tüm ülkeye hizmet vermeye gerçekten de AŞK ile devam etmektedir..

Ümit ve arzu edilir ki diğer birçok firma da bu güzide kuruluşu örnek alır ve gerçekten de ülke Refarm gibi ekonomisine katkılarda bulunmak için çaba harcar…

REFARM AŞ RESMİ WEB SAYFASI

Editör

Like it? Share it!

Leave A Response