Abdullah Gül “siyasete devam” dedi

by admin | Salı, Tem 15, 2014 | 915 views

ABDULLAH-GUL-11Cumhurbaşkanlığı süresinin sona ermesinden sonra ne yapacağı herkes tarafından merak edilen  Gül bu sorunun cevabı ile ilgili olarak en sonunda çok net bir mesaj verdi.

Gül, katıldığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) iftar yemeğinde konuşan Gül “görevi süresince Türk iş adamlarının 35 milyar dolarlık iş alımına vesile ve destek olmaktan mutluluk duyduğunu” belirtti ve “Siz gücünüzü ve kabiliyetiniz gösterdiniz, biz de arkanızda durduk ve neticede Türkiye kazandı” dedi.

Gül, ayrıca, millete hizmet etmeyi en asil ve mukaddes bir görev olarak gördüğünü ve bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğini kaydetti.

Milletlerin tarihinde zaman zaman sıkıntılı dönemler olabileceğini anlatan Cumhurbaşkanı Gül, bunların hep olgunlukla aşıldığını aktardı. Cumhurbaşkanı Gül, çocukluk yıllarından beri vatan ve millet meseleleri ile ilgili olduğunu belirterek, “Daima bu şerefli millete hizmet etmeyi en asil, en mukaddes bir görev olarak gördüm. Şüphesiz ki bundan sonra da milletime hizmet etmeye devam edeceğim. Tabii ki millete hizmet etmenin çok yolları vardır. Bakalım nasıl edeceğiz, ama hep beraber olacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye’nin kronik enflasyon sorununu çözdüğü gibi cari açık sorununu da çözmesi gerektiğini de vurgulayarak, daha çok yatırım yapılması için tasarrufların artırılmasının önemine işaret etti ve bunun için herkesin büyük bir sinerji oluşturmasının önem taşıdığını söyledi.

KAYNAK:MEDYA

Like it? Share it!

Leave A Response