Başbakan’a hatırlatma: Siz % 49.5’sanız karşınızda % 50.5 var

AKPARTI-KONGREÇankaya’da Başbakan Davutoğlu başkanlığında yapılan 7 saatlik toplantıda Başbakan Davutoğlu’na çok önemli ve hayati hatırlatma: Siz % 49.5’sanız karşınızda % 50.5 var

Evet söz konusu toplantıda söz alan çeşitli yöneticiler “toplumdaki kamplaşma ve baskı” endişelerine dikkat çekti ve Hukuk devletinin sağlanmasını istedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ekonomi kurmaylarının, işçi, memur, esnaf, çiftçi ve işveren temsilcileriyle önceki gece Çankaya Köşkü’nde yaptığı 7 saatlik toplantıda katılımcılar ülkedeki “korku ikliminden” yakındı. İnsanlar üzerinde büyük baskı olduğu ifade edildi. Toplantıda yapılan önemli değerlendirmelerden biri de şöyle oldu:

Yüzde 50 var: Türkiye Kamu- Sen Başkanı İsmail Koncuk, insanların korktuklarını, hukuk devletinin sağlanması gerektiğini söyledi. Hâkimlerin bile karar verirken korktuklarını dile getiren Koncuk, Türkiye’de artık bunların bitmesi gerektiğini anlattı. Koncuk, “Bunlar yapılmazsa; her ne kadar yüzde 49.5 oy almış olsanız da karşınızda yüzde 50.5’lik bir kitle var. Türkiye’de bu kamplaşma çok derinleşti, sınırlar keskin hatlarla ayrıldı” dedi.

Umut edilir ki AKP bu gerçeği idrak eder layıkıyla ve tutumunu ona göre ayarlar.

KAYNAK: MEDYA

Like it? Share it!

Leave A Response