Medya Mahallesinde müthiş bir Meral Akşener sohbeti, bilinmeyen gerçekler ve hafıza tazeleme

by admin | Pazartesi, Ağu 15, 2016 | 1126 views

AKSENER-MEDYA-MAHALLESI
Az önce HALKTV’ nin Medya Mahallesi’nde Ayşenur Arslan konuğu Meral Akşener’ ile sohbet ediyor ve ikili çok önemli hayati konulara değiniyorlar bu arada.

Malum, yandaş medya özellikle son zamanlarda AKŞENER’ i devamlı olarak FETÖ’ ye yamamaya, onunla ilişkiliymiş gibi göstermeye çalışıyor – Hatta ne acıdır ki bu işi ilk başlatan BAHÇELİ isimli şahıs olmuştur, parti tabanının Akşener’i genel başkan olarak görmek istediğinin sinyallerini alınca.

Sohbetin bir noktasında, AKŞENER bir süre önce MHP’ den AKP’ye geçen ve ismi çok popüler olan bir milletvekili siyasetçinin (bir bakıma eski dava arkadaşının) kendisi hakkında verdiği bir beyanata çok kırıldığını ve de hiç yakıştıramadığını belirterek konuyla ilgili önemli bir açıklama yapıyor. Açıklaması şöyle Meral Hanımın;

Meral Akşener’e Haziran seçimlerinden sonra (hani AKP’nin yüzde 40 oy aldığı seçim) Davutoğlu tarafından resmen başbakan yardımcılığı teklifi yapılıyor. Akşener aynı anda reddediyor. Diğer taraftan kendisine yine kurulacak AKP hükümeti içinde bakanlık teklif edilen yukarıda bahsi geçen MHP’li milletvekili ise hiç düşünmeden gönül rızasıyla kabul ediveriyor teklifi. Daha sonra kendisiyle yapılan röportajda AK Parti’ye geçmiş olan bahis konusu milletvekiline Akşener’ ile ilgili “yaftalamalar” sorulduğunda cevabı şöyle oluyor muhteremin; “Benim için neden söylemiyorlar Fetö’ ye yakın filan diye, Meral Hanım için diyorlar da?”

Yazık ki ne yazık… Her ne kadar bu satırları okuyan çok kişi bu ülkede, aradaki bağlantıyı anlayamayacak durumdaysa da bu ifadeyi kullanan muhterem beyefendi çok rahatlıkla anlayacaktır hiç şüphesiz ki.

Biz yine de açıklayalım ama – anlayamayacak olanlar için; Eğer Sayın Meral Akşener’ de AKP’nin o haziran hükümeti içinde hem de başbakan yardımcısı olarak görev almayı kabul etmiş olsaydı – bütün prensip ve dünya görüşlerini çiğneyerek – emin olun o da şu anda YANDAŞ BASIN gözünde KAHRAMAN olurdu, aynen sonradan saf değiştiren birçok yeni AKP’li takım üyesi gibi. Ama Meral Hanım kelleyi koltuğa alarak muhalif olmayı seçti ve de üstüne üstlük Ak Parti’nin (daha doğrusu Türkiye’de tek adam olan kişinin) tek kişilik iktidarı önünde büyük potansiyel engel olarak görülme riskini de beraberinde üslendi.

İşte onun içindir ve doğaldır ki malum AKTROL çetesi (yandaş basın en başta olmak üzere), Sayın Akşener dururken uğraşmak için, çok daha önce iktidar saflarına geçmiş kıymetlilere ilişmezler, daha doğrusu onlar hakkında çarmıha germe operasyonları uygulamazlar, zaten böyle bir şeye gerek de olmadığı üzere.

Bunu, Meral Hanım hakkında o ifadeyi kullanan değerli politikacı en iyi bilenlerden olsa gerektir. Biz yalnızca vicdanen hatırlatmak istedik bu gerçeği saygılarımızla ve naçizane olarak.

Ne olurdu, siyaset yapmanın en önemli hedeflerinden biri de “tarihe, unutulmaz ve taraflı tarafsız herkes tarafından çok değerli olarak anılan bir şöhret bırakabilmek” olsaydı, birçok maddi ödül yerine…

Editör

NOT. Bu vesileyle, Türkiye’yi yani ülkesini gerçekten seven ve geleceğini düşünen, bundan endişe duyan herkesin Sevgili AYŞENUR ARSLAN’ın MEDYA MAHALLESİ programını izlemesinin bir insanlık ve vatandaşlık görevi  olduğunu hatırlatmak isteriz, naçizane.. Biz HEM DE ÇOK BÜYÜK KEYİFLE bu çok değerli gazeteciyi adeta müptela şeklinde takip etmeye doyamıyoruz. Çok teşekkürler değerli AYŞENUR ARSLAN.

Like it? Share it!